Salders Motoren Salders motoren

RDWSalders is een RDW erkent bedrijf.

Salders is een erkent RDW bedrijf.
RDW staat voor Rijksdienst voor het wegverkeer.
Dit heeft zo zijn voordelen op diverse vlakken voor ons bedrijf, maar ook voor u als eventuele koper en/of verkoper.
Hieronder hebben wij het voor u op een overzichtelijk rijtje omschreven.
 • Het vrijwaren van vervoersmiddelen op locatie;
 • Aangekochte vervoersmiddelen via Salders gelijk op uw naam zetten;
 • Rijden met groene handelaarskenteken;
 • Het vrijwaren van vervoersmiddelen op locatie:


  Wanneer Salders een auto, motor en/of scooter aankoopt via particulier of bedrijf, kan ter plaatse het vervoersmiddel worden gevrijwaard. Uiteraard is het zaak dat de eigenaar alle benodigde documenten voorhanden heeft. De gegevens worden worden via de telefoon doorgebeld en het RDW erkent vrijwaringsbewijs wordt ter plekke naar het e-mail adres verzonden van de verkopende partij. Wanneer de auto is gevrijwaard kan dit meteen worden gecontrolleerd via de officiele RDW website.

 • Aangekochte vervoersmiddelen gelijk op naam zetten:


  Wanneer u een vervoersmiddel aanschaft via Salders kan deze meteen ter plaatsen op uw naam worden gezet. Dit scheelt een rit naar het postkantoor, dus tijd en het scheelt u in de kosten voor het overschrijven. De wagen wordt op uw naam gezet en enkele dagen later ontvangt u van de RDW de benodigde documenten via de post op uw eigen woonadres.

 • Rijden met groene handelaarskenteken:


  Het is Salders van overheidswege toegestaan om met zogeheten GROENDE HANDELAARS KENTEKENPLATEN te rijden. Wanneer bijvoorbeeld een vervoersmiddel zoals auto, motorfiets en/of scooter wordt aangekocht, worden deze platen op het desbetreffende vervoersmiddel gemonteerd en mag er met dit vervoersmiddel worden gereden op de openebare wegen van Nederland.Het vervoersmiddel heeft dan de wegenbelasting voldaan en is verzekerd. Deze platen mogen ook worden gebruikt voor het maken van een proefrit tijdens aankoop.

Heeft u ondanks de uitleg op deze pagina toch nog vragen, aarzel niet en neem geheel vrijblijvend Contact met ons op.
Dank voor uw belangstelling en een fijne dag verder.

Vorige pagina